Hogyan zajlik az asztrológiai tanácsadás?

Beszélgetünk egy finom kávé mellett…

Személyre szabott válaszok Neked

A születési dátumod alapján felrajzolom az asztrológiai képleted. Amit látni fogsz az egy ábra, egy nagy kör, benne egy pár általad is ismert szimbólummal. Ez tulajdonképpen olyan, mint a személyiséged receptje, egy különleges nyelven leírva, amit én beszélek. Megmutatja, hogy a mindannyiunkat alapjaiban meghatározó 12 hozzávaló (12 archetipus Kostól a Halakig) a Te személyiségedben hogyan jelenik meg. Vannak akikben több az édes (a Vénuszi szeretők), vannak akikben a sós (a Szaturnuszi bölcsek) és vannak, akikben a csípős (a Marsikus harcosok). Ez nem jobb, vagy rosszabb, mint ahogy a csokoládét sincs értelme összehasonlítani a chilipaprikával. Egyszerűen mások.


A személyes konzultáción, a Veled való beszélgetés során az is kirajzolódik számomra, hogy a hozott képességeiddel, lehetőségeiddel és feladataiddal berendezett életed konyhájában Te mit főzöl most ebből a 12 hozzávalóból – ne feledd, a konyhafőnök Te vagy!


Asztrológusként abban segítek Neked , hogy elmélyítsd az önismereted…


…a hozzávalók ismerete nélkül ugyanis nehezebb kitalálni, mit készítsünk, a sikeres végeredmény pedig főképp megkérdőjelezhető.

Az asztrológia emellett abban is segítségét nyújt számunkra, hogy megmutatja, most éppen milyen folyamatok zajlanak benned, melyek a legfontosabb kihívások az életedben és rámutat arra is, miről szólnak valójában ezek az események (ezeket nevezzük tranzitoknak).


Engedd meg, hogy ezt egy példával tegyem érthetőbbé: minden eddigi munkahelyeden azt tapasztaltad, hogy elnyomnak és kihasználnak. Lehet, hogy ez nem a külvilág összeesküvése, lehet, hogy nem Veled van a baj, ez talán éppen arról szól, hogy a személyiséged azon részét kell most megerősítened, mely a határok meghúzásáért, a saját értéked képviseletéért felelős és összességében az életed alakulásáért való felelősségvállalásról szól (mindezt a Szaturnusz bolygó mutatja a képletben). 

Amint erre rálátsz már nem a főnöködet fogod okolni az elnyomásért, hanem megérted, ez egy lehetőség arra, hogy fejlődj és beteljesítsd a feladatod.


Igen tudom, most talán az fogalmazódik meg benned, ez remekül hangzik, de mégis hogyan segít ebben az egyéni konzultáció?


Asztrológiai tanácsadási

Itt lépünk a következő szintre a folyamatban. Az asztrológiával felmérjük a személyiséget, az események mögött zajló lehetőségeket, további kérdésekkel, önismereti, pszichológiai és életvezetési módszerek segítségével pedig lefordítjuk ezt a mindennapi életre.

Közösen, Veled együtt kezdjük el kialakítani azt a szemléletmódot, melynek segítségével ezeket a feladatokat könnyebben meg tudod oldani. Olyan megoldásokat keresünk, amelyekkel a saját döntésed alapján lépésről lépésre változtathatsz az életeden.

Így sem mondom, hogy könnyű lesz, hiszen az élet tele van kihívásokkal és megugrandó akadályokkal. Én abban támogatlak, hogy ezeket a folyamatokat tudatosítsd és a megoldást szem előtt tartva kibontakoztasd azt a csodát, amit csillagaidban magaddal hoztál erre a Földre.

e


Tudok segíteni Neked, ha

  • készen állsz új perspektívából tekinteni az életedre,
  • új megoldásokat kipróbálni és
  • lépésről lépésre változni.

 


És végül a praktikus kérdések:

  • Mennyi ideig tart az asztrológiai elemzés?

Az első tanácsadás 1,5 óra. Ez alatt feltérképezzük az alapvető személyiség jegyeket, kitérünk párkapcsolat, a hivatás, a családi kapcsolatok témájára és az életfeladatodra. Ezt követően pedig rátérünk a jelenleg zajló folyamatokra, történésekre. Amennyiben a kérdéseid alapján úgy látjuk, további – vagy esetleg egy későbbi – alkalomra van szükség, arról egyénileg egyeztetünk.

  • Mennyibe kerül az asztrológiai elemzés?

A 1,5 órás tanácsadás díja 40.000 Ft. A tanácsadás során átfogó képet kapsz a személyiségedet meghatározó legfontosabb jellemvonásokról, a kihívásokat jelentő területekről és segítek Neked abban, hogy a csillagok megoldásüzenetén keresztül felold ezeket a kihívásokat. Ezt követően pedig a jelenleg zajló folyamatok céljáról, mondanivalójáról kapsz képet.

Ha szeretnéd, hogy a beszélgetésünk lelkesítő energiája Veled maradjon, kérésedre elkészítem szemet és lelket gyönyörködtető személyes útravalódat, mely a legfontosabb útmutatásokat tartalmazza a számodra. Az útravalónak köszönhetően a tanácsadáson elhangzott üzenetek tudatossága minden reggel az éjjeli szekrényeden köszönthet vagy a telefonod háttérképeként emlékeztethet erősségeidre és a Te személyes megoldásüzeneteidre. A személyes útravalót pdf formátumban küldöm át Neked, a tanácsadás díján felül 3.000 Ft-ért.

  • Gondot okoz, ha nem tudom a pontos születési dátumomat?

Ne aggódj, ha megközelítőleg be tudod azonosítani, körülbelül 2 órás idősávban, mikor születtél, akkor nagyon jó közelítéssel indulunk. A beszélgetés során a kérdéseimre adott válaszaid alapján tovább tudjuk pontosítani a születési képleted, hogy a legfontosabb kérdésekre helyes útmutatást kapjunk. Amennyiben nem áll rendelkezésedre ilyen pontosságú adat, vedd fel velem a kapcsolatot és meglátjuk, mit tehetünk!

  • Vidéken élek, ezért nem tudunk személyesen találkozni.

Semmi gond! A technika csodálatos vívmányainak köszönhetően ebben az esetben skype-on beszélgetünk. Neked annyi teendőd van, hogy a regisztrációs felületen bejelölöd a skype konzultáció lehetőségét. Így egy előre egyeztetett időpontban, otthonod meghitt kényelmében beszélgethetünk.


Ha szeretnéd jobban megismerni és szeretettel elfogadni Önmagad, nyitott vagy arra, hogy felismerd jelenleg zajló folyamataid valódi okát, várlak személyes asztrológiai tanácsadásra, amire itt tudsz jelentkezni:

 


 

Megtisztel, hogy elolvastad és remélem, hamarosan személyesen is találkozunk!

 

Szeretettel, Dorci