Szemelyes-konzultacio-a-parkapcsolati-boldogsagerte

Ha úgy érzed, készen állsz arra, hogy kíváncsian, tiszta szívvel és bátran ránézz arra, milyen működési minták irányítanak a párkapcsolat területén és elkötelezett vagy a változásra, szeretettel várlak személyes konzultációra, mely során a Valentin nap közeledtével kifejezetten a párkapcsolati területre fókuszálunk.

Személyiségjellemzőid ismeretében rálátunk azokra az elakadásokra, amik az eddigiekben megnehezítették, hogy a párkapcsolataidban megtaláld a helyed NŐként vagy FÉRFIként így születésed csillagüzenetét szem előtt tartva haladhatsz az önmegvalósítás örömteli útján egy valóban boldog párkapcsolat felé.

Hogy a konzultációnk motiváló és feltöltő ereje Veled maradjon egész évre, egy személyre szóló ajándékot is készítek Neked!


A személyes útravalód a legfontosabb útmutatásokat tartalmazza a párkapcsolat és az önismeret területén,

ennek köszönhetően a konzultáción elhangzott üzenetek átformáló ereje minden reggel az éjjeli szekrényeden köszönthet vagy a telefonod háttérképeként emlékeztethet legfontosabb felismeréseidre.


Ha valóban elkötelezett vagy egy boldog párkapcsolat felé és szeretnél tudatosan ránézni saját belső folyamataidra, várlak személyes konzultációra, amire itt tudsz jelentkezni:


 Szeretettel, Dorci