Solar horoszkop…hogy ez a nap más legyen, mint a többi!

Közeleg a születésnapod és szeretnéd megajándékozni magad valami igazán testreszabott, különleges ajándékkal, ami tényleg rólad szól?

A születésnapi konzultáció keretében az un. solar képleteddel dolgozunk. Ez azt a pillanatot mutatja meg, amikor a Nap az égen éppen ott áll, ahol születésed pillanatában. Asztrológiai szempontból ez kiemelt jelentőségű pillanat – ami akár egy pár nappal a szülinapod előtt is megtörténhet – ez mutatja meg, mely életterületek kerülnek előtérbe a következő évben.

A születésnapi konzultáción a solar képlet elemzése során beszélgetünk arról, miket szeretnél elérni ebben a következő évben és a gyakorlati életbe átültethető javaslatokkal segítelek abban, hogy céljaid ne csak évről évről visszatérő álomképek, hanem megvalósított, elért sikerek legyenek.

 

 


Hogy miben más ez, mint az alap asztrológiai tanácsadás?

A solar képlet kifejezetten a következő egy évet mutatja, rávilágít a jelenleg legfontosabb területekre és segítséget ad, hogy az égi csillagüzenetek útmutatását követve tudatosabban és boldogabban éld meg az életeseményeidet, melyeket a következő év tartogat. A beszélgetésünk alapján már tudni fogod, mikor lép életbe asztrológiailag ez az új év, így önmagadra hangolódva, lecsendesedve, megszentelve ezt a pillanatot megemelheted az egész évedet.

 Asztrologia_Neked_Szuletesnapi_konzultacio_mert_megerdemeljuk

Mindezt egy pohár pezsgő vagy egy finom kávé és egy szelet süti mellett, hogy igazán ünnepivé varázsoljuk a pillanatot

Szülinapi ajándékként egy személyre szóló útravalót is készítek Neked! 

A születésnapi útravaló a legfontosabb útmutatásokat tartalmazza a következő évedre, ennek köszönhetően az elhangzott üzenetek tudatossága, a közös élmény feltöltő energiájának emléke minden reggel az éjjeli szekrényeden köszönthet vagy a telefonod háttérképeként emlékeztethet arra, hogy mennyire csodás éved lesz.

Mivel hiszek a szabad akarat erejében, ezért azt gondolom, hogy jövendőmondás helyett a solar képlet ismerete abban lehet segítségedre, hogy megismerd, mi a csillagüzenete az évednek, hogy tudatossággal a legjobbat hozd ki a lehetőségeidből.

A 1,5 órás születésnapi konzultáció ára 40.000 Ft + 3.000Ft az opcionálisan elkészített, pdf formátumban átküldött születésnapi útravaló. Ha vidéken vagy külföldön élsz, skype-on is tudunk beszélni ezesetben a pohár pezsgőt készítsd a gép mellé!

 


Ha szeretnéd megajándékozni magad és tudatosan felkészülni az előtted álló évre, várlak  születésnapi konzultációra, amire itt tudsz jelentkezni:


 

Remélem, hamarosan személyesen is találkozunk!

Szeretettel, Dorci