Mi vár Rád a következő évben?

 

Az éves előrejelzéssel megtudhatod, mit tartogat számodra a következő év a
szerelem, a hivatás, a család és az önismeret terén.

A személyes asztrológiai tanácsadás keretében képet kapsz arról, hogy melyek azok a legfontosabb témák, amik a következő évedet meghatározzák. A tanácsadás segít az előző év lezárásában, a következő év megtervezésében, a fontossági sorrend kialakításában.

Beszélgetésünk során hasznos, a gyakorlati életbe átültethető javaslatokkal segítelek abban, hogy céljaid ne csak évről évről visszatérő álomképek, hanem megvalósított, elért sikerek legyenek az új évben.

Személyiségjellemzőid ismeretében rálátunk azokra az elakadásokra, amik az eddigiekben megnehezitették a terveid megvalósitását, így a következő évben már tudatosan, ezeket szem előtt tartva haladhatsz az önmegvalósítás örömteli útján.

Hogy az új kezdet felpezsdítő energiája Veled maradjon egész évre, egy személyre szóló ajándékot is készítek Neked!

7


Az Éves útravaló a legfontosabb útmutatásokat tartalmazza a következő évre,

ennek köszönhetően az előrejelzésen elhangzott üzenetek tudatossága minden reggel az éjjeli szekrényeden köszönthet vagy a telefonod háttérképeként emlékeztethet elérendő céljaidra.


Az égbolt csillagüzenete csodákkal teli évet ígér, készen állsz rá, hogy befogadd mindezt ez áldást?


 


Ha kíváncsi vagy, mit hoz számodra a következő év, ha szeretnél tudatosan felkészülni ez előtted álló időszakra, várlak az éves asztrológiai előrejelzésre, amire itt tudsz jelentkezni és melynek díja 40.000Ft + 3.000Ft az opcionális pdf formátumban készített Éves útravaló:


 

Megtisztel, hogy elolvastad és remélem, hamarosan személyesen is találkozunk!

Szeretettel, Dorci