Csábítás, vonzalom, erotika, párkapcsolat, házasság, párkapcsolati konfliktusok, kommunikáció, magány, megcsalás.
Asztrológiai tanácsadásokon az egyik legsűrűbben feltett kérdés, hogy Mikor találom meg az igazit? vagy hogy Hogyan éljek boldog párkapcsolatban?

Hogyan segíthet az asztrológiai tanácsadás abban, hogy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élj?

A születési képlet alapján felismerhetjük saját elakadásainkat, mintáinkat, félelmeinket, összességében saját hozzáállásunkat a párkapcsolathoz.


asztrologia_neked_parkapcsolati_boldogsag

Az első randevúra készülődve igyekszünk a legjobbat mutatni magunkból. Gondosan kiválasztjuk azt a ruhát, ami kihangsúlyozza előnyeinket. De vajon ismerjük -e, hogy a személyiségünk mely részei azok, amelyek a párkapcsolati boldogságunk útjába állnak, melyek azok a megrögzött minták, amelyeket rendszerint elkövetünk az intimitás útján? Hol vannak a legnagyobb félelmeink, melyekkel kapcsolatainkban szembesülünk? Milyen társ való mellénk? Mi a legfontosabb számunkra egy párkapcsolatban és hogyan tegyünk ezért?

q


Ha végignézel az elmúlt kapcsolataidon, talán Te is észreveszed, hogy bár választottjaid lehettek szőkék vagy barnák, alacsonyak, vagy magasak, empatikusak vagy akarnokok, mégis valamilyen szempontból minden kapcsolatod hasonló.


Ez a hasonlóság Te magad vagy. Az önismeret segítséget nyújt abban, hogy tudatosítsd a működési mintáidat, hogy megnyithasd a szíved a gyógyító, szeretetteli emberi kapcsolatok felé.


A születési horoszkóp két életterülete szimbolizálja a szerelmet és a párkapcsolatot.asztrologia_neked_parkapcsolat_harmonia
Az egyik a szerelmet, a szexualitást, a gyermekekkel való viszonyt és egyébként a saját kreativitásunkat jelölő 5. ház. A másik terület a külvilágot, a világ előtt felvállalt párkapcsolatot, így a házasságot és a valamilyen közös érdekért megvalósuló kapcsolódásokat jelenti, ez a 7. ház.
Az asztrológia szemléletmódjában a „külvilág”, így a párom is az én születési képletem része. Az én világom része az, ahogyan befogadom a másikat és ahogyan reagálok erre a külvilágra.
Ezért fontos tehát, hogy önmagaddal, a saját elakadásaiddal, motivációiddal tisztában légy akkor, amikor a párkapcsolatodra tekintesz rá.


Párkapcsolat és csábítás

q

A jellemet alkotó szerepszemélyiségek közül érdekes megvizsgálni, hogy férfiként és nőként hogyan viszonyulok saját nemi szerepeimhez. Férfiként hogyan tudatosítom a bennem élő nyers, cselekvő akaratú harcos (Mars), az önmegvalósító, uralkodó király (Nap) és a spirituális tanító, a bennem élő főpap (Jupiter) energiáját.
Nőként hogyan érzem át a csábító kurtizán (Vénusz), a gondoskodó anya (Hold) és az elfogadó, spirituális főpapnő (Neptunusz) szerepét.

q


Természetesen férfiként és nőként is személyiségem részét képezi a férfi és a női archetípus, de akár a karma, akár az univerzum, akár egy felsőbb erő létezésében hiszünk is, jelen életünk és boldogságunk eme fizikai létben és így nemi szerepeinknek megfelelően teljesedhet ki. A XXI. század felborult értékrendjében nem könnyű visszatalálnunk ezekhez a szerepekhez, mégis mindannyiunkban ott él ezek ismerete, zsigeri szinten bennünk van a Nap és a Hold, a Király és a Királynő archetípusa.


Az asztrológiai személyiségrajz segít megérteni születésünk csillagüzenetét, így a megoldás kulcsa, – ahogyan saját személyiségünk, és a külvilágunk lenyomata is – a saját születési képletünk része, a mi feladatunk felismerni és működtetni.


Szeretettel, Dorci


Ha felkeltettem az érdeklődésed, várlak személyes asztrológiai tanácsadásra.

Ha szeretnél folyamatosan értesítést kapni az új cikkekről és tartalmakról, itt tudsz jelentkezz a zárt facebook csoportba.