Az asztrológiai tanácsadások során ötvözzük az asztrológia tudományának személyiségrajzát és egyéb önismereti technikák szemléletmódjának erejét.


A születesi dátum ismeretében az asztrológia segítségével gyors jellemrajz tárul elénk, mely megmutatja hozott képességeidet és feladataidat, hogy ráirányítsa figyelmünket a történések mögött zajló törvényszerűségekre.

A tanácsadások során Veled együtt, közösen keresünk megoldást a kihívásaidra, hogy a mindennapi életben alkalmazható egyszerű szemléletváltással elindulhass egy boldogabb és teljesebb élet felé.

Kérdéseimmel támogatlak és motivállak a saját válaszaid megtalálására.


Jó helyen vagy, ha

  • nyitott vagy friss szemmel rácsodálkozni az életedre és hajlandó vagy kilépni a megszokott működési mintáidból
  • felismerted, hogy csak Te tudod megváltani a saját eleted
  • ha a „miért nem fog menni?” helyett a „hogyan lehetne?” kérdést a teszed fel magadnak

Ki vagyok én?

1987.04.08. -án 8:10 perckor születtem Kos nappal és Ikrek aszcendenssel.

Gyerekkorom óta lelkes érdeklődéssel hallgattam a különböző személyiségelméletek tipológiáit, majd egy „véletlen” baráti beszèlgetès eredményeként 18 éves koromban kezdtem el Kalo Jenő öt éves asztrológia iskoláját, ezt kiegészítve két évig tanultam pszichoterápiát, NLP és Leuner képek technikát. Asztrológiai pályám mellett közgazdászként dolgozom, így a hétköznapok kihívásai lehetőséget adnak kreatív szemléletmódom aktív alkalmazására.

Számomra az asztrológia szerelem. Segített jobban megértenem és elfogadnom önmagam és másokat. Csodálattal figyelem az emberlét sokszínűségét, hogy mindannyian másképp tökéletesek és egyben olyan nagyon emberiek vagyunk.


Szenvedélyesen hiszem, hogy életünk célja, hogy megismerjük magunkat és egyre jobban megtanuljunk szeretni. Ez pedig önmagunk elfogadásán és szeretetén alapul.


Tanulmányaim és saját magam folyamatos fejlesztése mellett elkezdtem egyéni konzultációkat tartani, majd a lelkes és pozitív visszajelzések arra ösztönöztek, hogy elkészítsem ezt a honlapot.


Megtisztel és örömmel tölt el, hogy itt vagy; remélem érdekesnek és hasznosnak találod az itt olvasható tartalmakat és hamarosan személyesen is találkozunk!

Szeretettel, Dorci


Ha felkeltettem az érdeklődésed, várlak személyes asztrológiai tanácsadásra.

Ha szeretnél folyamatosan értesítést kapni az új cikkekről és tartalmakról, itt tudsz jelentkezz a zárt facebook csoportba.