Szeretem magam

Az önismeret, az önértékelés, az önbizalom kialakításában és megerősítésében az asztrológia segítségével ráláthatsz működési mintáidra és jellemvonásaidra.

Az asztrológiai tanácsadás során áttekintjük a személyiségedet meghatározó jellemzőket, így megvizsgáljuk a Nap, a Hold és az Aszcendens helyzetét a horoszkópodban, melyek a legbelső önvalónk, a hangulataink és a hétköznapi általános szerepeink szimbólumai. Kommunikációdról, cselekvő akaratodról és érzelmeidről, vágyaidról a Merkúr, a Mars és a Vénusz születési képletedben elfoglalt helyzete ad útmutatást.

Talán Te is tapasztaltad már, hogy különböző helyzetekben másként viselkedsz. Talán olyan típus vagy, aki azonnal kifejezi az érzéseit vagy éppen ellenkezőleg, a valódi lényedet mindig elzárva tartod a külvilág elől. A munka világában határozott és sikeres vagy, az érzelmek terén azonban nehezen boldogulsz.


Az asztrológiai elemzés abban segít Neked, hogy ráláss, hogyan viselkedsz a különböző helyzetekben, hogyan működsz a különböző szerepeidben.

Megerősíti a saját magadról alkotott képedet és segít az önelfogadás és az önszeretet kialakításában és megerősítésében.

Támogat a személyiséged fejlesztésében, illetve abban, hogy szeretetteli elfogadással könnyebben együtt élj korábban nehezen kezelt jellemvonásaiddal.


Mi is az a születési képlet?Születési horoszkóp


A születési képlet annak a pillanatnak a lenyomata, amikor megszülettél. A bolygók, csillagjegyek, asztrológiai házak egyfajta kiindulási pontot, hajlamot, alapvető személyiségjegyeket szimbolizálnak.
Az életed során ugyanakkor rajtad múlik, hogy mindebből a lehetőségből végül mit valósítasz meg.

rEgy példával szemléltetve: egy személyiségben meghatározó szerepet kapott a háború isteneként is ismert Mars bolygó, mint a harciasság, az agresszió, a cselekvés megtestesítője. A hétköznapok szintjén ez a jellemvonás megtestesülhet különböző formákban és szinteken, az egyén tudatosságától függően. Alacsony tudatossági szinten szereplőnk minden este kocsmai verekedésben éli meg agresszióját, az élő fába is beleköt, rombol a külvilágban és önnön személyiségében egyaránt. Magasabb szinten impulzív személyiség, imádja a csípős ízeket, talán pirosra festi a körmét és mindene a sport és a verseny, ugyanakkor megosztó karakterével gyakran keveredik vitákba. Ismét egy magasabb tudatosság mellett harcművészetben transzformálja át a romboló energiát teremtő energiává, vagy akár szabadságharcosként vívja ki népe felszabadítását.


A megélés formája és szintje maga a szabad akarat. így rajtad múlik, mit valósítasz meg mindabból a született készletből, melyet a horoszkóp tükröz.


Az asztrológiai elemzés során arra irányítjuk figyelmünket, hogy az egyes elakadások és feladatok esetén milyen megoldásüzeneteket hordoz a csillagos ég, hiszen a horoszkóp nem csak helyzetleírást, de a konfliktushelyzetek, elakadások megoldását is tartalmazza.

Az önbizalomhiány, az önértékelés hiánya legtöbbször abból fakad, hogy nem vagyunk tisztában a saját értékeinkkel. Emberi gondolkodásunk szereti „jóként” és „rosszként” felcímkézni a helyzeteket és a szereplőket is. A leegyszerűsítő gondolkodásmód előnye, hogy azonnal tudjuk, hogyan reagáljunk az élet új történéseire, ugyanakkor elbizonytalaníthat, ha úgy érezzük, nem felelünk meg a külvilág elvárásainak, annak a képnek, amit a szüleink, barátaink vagy akár mi magunk álmodtunk magunkról.


Az asztrológiai elemzés célja, hogy megvilágítsa, mindannyian egyediek és különlegesek vagyunk, ezért nincs szükség a mintakövetésre, a skatulyákra. Csodálatos rendszerével az asztrológia képes arra, hogy az egyén sokszínűségét megmutassa és ne általános megoldásokat adjon, hanem valóban személyre szóló, a személyiség különböző vonásainak egyidejű figyelembevételével meghatározott célokat és javaslatokat adjon.

Ha úgy érzed, hogy elakadtál az életedben, válaszút előtt állsz, új helyzetben kell helytállnod, az asztrológiai elemzés során megoldásüzeneteket fogalmazunk meg, amelyek segíthetnek a továbblépésben.

Az asztrológia hatékonyan mutat rá a legmélyebb mintáinkra is, amelyek egy terápiás folyamatban hosszú évek során kerülnek felszínre, ezért hasznos kiegészítése lehet bármilyen más terápiás folyamatnak.


Szeretettel, Dorci


Ha felkeltettem az érdeklődésed, várlak személyes asztrológiai tanácsadásra.

Ha szeretnél folyamatosan értesítést kapni az új cikkekről és tartalmakról, itt tudsz jelentkezz a zárt facebook csoportba.