„Hogyan lehetek sikeres? Mi az életfeladatom? Mi az önmegvalósítás útja?”

Neked is ismerősek ezek a kérdések?

Mindannyiunk életében újra és újra felmerül a kétely, hogy vajon azt az életet éljük –e, amire születtünk, hogy hogyan haladunk az önmegvalósítás útján és az élet értemének megtalálásában.

Ha éppen válaszút előtt állsz, úgy érzed, elakadt az életed, mindennapossá vált a munkahelyi stressz, a munkahelyi konfliktusok vagy csak egyszerűen céltalan robotolásként éled meg a hétköznapokat, érdemes kicsit kívülről ránézned születésed csillagüzenetére.


A horoszkópod ismeretében az asztrológiai tanácsadás során felfedezzük, milyen életfeladattal születtél, milyen irányba vezet életed hajója.


asztologia-neked-karrier-siker-es-onmegvalositasA születési képlet asztrológiai házai között az önmegvalósítás tekintetében kiemelt hangsúlyt kap a hivatást, a karriert, az életcélokat szimbolizáló 10. ház. A horoszkópod elemzésével és a Veled való beszélgetés által segítséget kapsz a céljaid és motivációid meghatározásához.


Ha például a mókuskerék terhei alól, felszabadulásra vágyva önálló vállalkozás indításán töröd a fejed, az asztrológiai elemzés során rálátunk arra, vajon milyen erősségeid segíthetnek álmaid megvalósításában és milyen kihívások jelentkezhetnek ezen az úton. Elemezzük és értékeljük a lehetőségeket és új szempontokat határozunk meg döntésed előkészítéséhez.

 


Az asztrológiai elemzés során ránézünk arra, hogy a személyiséged alapjellemzőinek megfelelő irányban indultál-e el a pályádon, hogy hogyan találhatod meg a számodra igazán fontos értékeket bármilyen munka vagy hivatás során, amit választasz.


Tegyük fel, hogy a hivatást, a karriert jelképező életterületed meghatározó csillagüzenetét a Mérleg csillagjegy jelzi a képletedben, ami a kapcsolódás, a diplomácia, a harmónia megteremtésének igényét jelöli. Dolgozhatsz akár kozmetikusként, akár bolti eladóként vagy könyvvizsgálóként, a legfontosabb, kiteljesedést hozó hivatás számodra az emberekkel való kapcsolódás. Egy ragyogó smink elkészítése ugyanolyan kiteljesedést hozhat, mint egy sikeres megbeszélés, ahol azt érezheted, diplomáciai érzékednek köszönhetően sikerül egy közös irányba terelni a feleket. Bolti eladóként pedig egy – egy „Kellemes napot!” félmondattal és egy sugárzó mosollyal aranyozod be a nálad vásárlók és a saját mindennapjaid. A lényeg tehát nem a forma, sokkal inkább az, hogy bármilyen helyzetben megtaláld azt, ami számodra örömet és kiteljesedést okoz.


asztrologia-neked-karrier-eletcelod-megvalositasaHa a munkád gyümölcse, a várt siker még nem köszöntött be az életedbe, kidolgozzuk azokat a hétköznapok szintjén alkalmazható életvezetési tippeket, amelyek segítenek az önmegvalósításod és a sikereid elérésében, lépésről lépésre haladva.

A célok meghatározása mellett a Mars bolygó születési képletedben elfoglalt helye alapján feltérképezzük, mire van szükséged ahhoz, hogy céljaidat cselekvő akaratod segítségével meg is tudd valósítani. Figyelembe vesszük a nagy tanító, a Szaturnusz bolygó, valamint a nagy szerencsecsillag, a Jupiter születési képletedben elfoglalt helyét, hogy a feladatoknak megfelelve, a lehetőségeket kihasználva haladj az életcélod megvalósítása felé.


Szeretettel, Dorci


Ha felkeltettem az érdeklődésed, várlak személyes asztrológiai tanácsadásra.

Ha szeretnél folyamatosan értesítést kapni az új cikkekről és tartalmakról, itt tudsz jelentkezz a zárt facebook csoportba.