…egy életreszóló ajándék az első pillanattól!

babahoroszkóp

Te is szeretnéd a legjobbat adni a kisbabádnak? Figyelmesen fürkészed az arcocskáját, a mozdulatait, vagy ha már nagyobb gyermeked van, a beszélgetéseitekben egyre nagyobb szeretettel fedezed fel kibontakozó személyiségét? Hogyan viselkedik az óvodában? Vajon milyen élet vár rá? Mindig ilyen kis nyitott lesz vagy éppen elmélkedő, inkább csendes megfigyelő?

A gyermeked pontos születési időpontja alapján készített babahoroszkóp abban segít Neked szülőként, hogy megismerhesd gyermeked alapvető személyiségjegyeit.

Mi okoz számára boldogságot? Mi lehet számára nehézség?… és főként, hogyan tudod őt támogatni abban, hogy a lehető legboldogabb életet élje.

 

A Te születési időpontoddal összevetve a gyermeked születési képletét pedig információt kaphatsz arról is, mi az a kettőtök kapcsolatában, amire érdemes odafigyelned, mi az, ami könnyen megy és mik lehetnek a gubancosabb helyzetek, piros gombok, amiket „egymáson nyomogattok” és hogyan tudod ezeket a legjobban kezelni szülőként.


Ha pedig a családodban, barátaid körében érkezik új jövevény és szeretnéd megajándékozni a szülőket egy ilyen hasznos útravalóval, úgy akár egy szépséges utalvány formájában meglepheted őket egy konzultációval, akár írott formában kérheted az elemzést.


Asztrologia_Neked_Olvasnivalok_Rak_Az_anyasag„Nagyon köszönjük Dorci! Szuper hogy ennyi energiával és részletességgel készítetted el az elemzést. Annyira jo hallgatni. Azt hiszem hogy még sokszor meg kell hallgatnom, mert minden másodpercben mélyen lényeges dolgokat mondasz.”

 

Ha szeretnéd megajándékozni családodat vagy egy szeretteted egy életreszóló ajándékkal, az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni személyes és online konzultációra, vagy írott formában történő horoszkópkészítésre. Az elemzés ára 40.000Ft.

 


 


 

Remélem, hamarosan találkozunk!

Szeretettel, Dorci