Érd el a céljaidat és valósítsd meg a fogadalmaidat!

posted in: 2017, Asztrológia | 0

Érd el a céljaidat az új évben!Az első januári napok. Érzed, ahogy a téli hideg levegővel együtt megtelik a tüdőd az új év teremtő lendületével, izgatott várakozásával. Csodás, jövőbeli önmagad képe lebeg a szemed előtt. Célok, fogadalmak. Egy sikeres, boldog új év ígérete.

„Idén végre sikerül megvalósítanom a fogalmaimat! Idén elérem a céljaimat!”

Miért van, hogy sokszor ez a kezdeti lendület olyan gyorsan elillan és év végére csak a meg nem valósított álmok, fogadalmak ólomnehéz súlya nehezedik ránk? Érdemes egyáltalán célokat kitűznünk, fogadalmakat tennünk? Vagy az örök szkeptikusoknak van igaza és ezek az új évi ígéretek valójában arra valók, hogy legyen mit megszegnünk később?


Hogyan segíthet Neked az asztrológia a céljaid megvalósításában?

Az asztrológia rendszerében teremtő képességeinket – így céljaink elérését is – a jól ismert bolygóhármashoz, a gondolatiságunkért felelős Merkúrhoz, a vágyainkat szimbolizáló Vénuszhoz és a cselekvő akaratunkat megtestesítő Marshoz köthetjük. A teremtés rendszerében kulcsfontosságú ezen bolygók sorrendje.


Megfogalmazom

Tervezd meg tudatosan a 2017-es évet!A Naptól távolodva a bolygók sorát a Merkúr kezdi, tehát céljaink megfogalmazása az elsődleges.  Ha nem tudjuk, hová szeretnénk eljutni az életünkben, csak fatörzsként sodródunk életünk folyóján, nagy valószínűséggel nem is fogunk eljutni oda, ami számunkra egy boldog, örömteli életet jelent. Ezért kulcsfontosságú, hogy megfogalmazzuk, leírjuk, kimondjuk a céljainkat. Ezért is érezzük sokan ennek fontosságát ilyenkor az újév kapujában. A Merkúr bolygó születési képletünkben betöltött helye segíthet abban, hogy felismerjük, milyen csillagüzenete van ennek az égi közvetítőként ismert szereplőnek a mi születési képletünkben. Egy Ikrek csillagjegyben álló Merkúr esetén például a barátainkkal való beszélgetés során kaphatunk új impulzusokat, ötleteket. Míg egy Kos Merkúr esetén egyedül, akár egy nagy séta vagy sportolás közben fogalmazhatjuk meg legjobban az elérni kívánt célokat. A Merkúr az írás és a beszéd ura is, ezért javaslom, hogy mikor megfogalmazod újévi céljaidat, írd le azokat és hangosan mond ki őket. Hirdesd ki, mi minden az, amit szeretnél elérni ebben a csodálatos, mesébe illő évben! Tedd mindezt úgy, ahogyan Neked a legjobb! Tedd személyessé, sajátoddá ezt a ceremóniát! Használj színes tollakat, jelenítsd meg álmaidat rajzokkal, újságból kivágott képekkel tarkítva, akár egy finom kávé mellett végiggondolva, hová szeretnél eljutni egy év múlva.


Átérzem

A következő lépés a céljaid megfogalmazása után – a bolygók sorrendje szerint – a vágyott állapottal való érzelmi összehangolódás. A Vénusz feladata a teremtés rendszerében, hogy érzelmileg is elkötelezetté válj a célod felé. Képzeld el, hogy már megvalósítottad az álmod! Képzeld el, ahogy végigsétálsz egy vadító ruhában a felesleges kilók leadása után! Képzeld el, ahogy levezetsz egy megbeszélést angolul, miután elsajátítottad ezt a nyelvet! Képzeld el, ahogyan átveszed a bizonyítványodat egy régóta elvégezni vágyott képzést követően! Képzeld el, ahogyan szerelemmel öleled át a kedvesedet! Szánj időt erre! Érezd a büszkeséget, a boldogságot, az örömet! Nem kell, hogy lásd, hogy egyértelműen tudd a körülményeket, az idáig vezető utat, csak éld át ezt a vágyott élményt, engedd meg magadnak, hogy eljátssz ezzel a gondolattal – hiszen éppen ez az, amit szeretnél megtapasztalni… finom, igaz? 


Megvalósítom

A bolygósorrend harmadik tagja pedig a cselekvő Mars. Most jött el a Te időd! Tudod, mit szeretnél elérni, érzed a szívedben, a testedben a vágyaid megvalósulásának örömét, most pedig itt az idő, cselekedj! Tedd meg azokat a lépéseket, amelyek a céljaid megvalósulásához szükségesek. A Mars bolygó születési képletedben betöltött helye információt ad arról, hogyan tudod a hétköznapok szintjén megvalósítani a céljaidat és melyek lehetnek azok a gátló tényezők, amelyek megnehezítik cselekvő akaratod megvalósulását.


A Merkúr, a Vénusz és a Mars hármasa segít abban, hogy céljaidat megfogalmazd, átérezd, majd megvalósítsd és így megteremtsd a Te csodákkal és örömmel teli életedet itt, a Földön.


A célok kijelölésében és elérésében még egy fontos égi szereplő, a Szaturnusz bolygó csillagüzenete szolgál számunkra megszívlelendő útmutatással, melyről a következő bejegyzésben olvashatsz.

Legyen egy csodás éved!

Szeretettel, Dorci


Ha kíváncsi vagy, mit hoz számodra a következő év, ha szeretnél tudatosan felkészülni ez előtted álló időszakra, várlak az éves asztrológiai előrejelzésre, amire itt tudsz jelentkezni.

 

Follow Dorci:

Latest posts from

Leave a Reply