Tervezd meg tudatosan a céljaidat a Szaturnusz útmutatásával!

posted in: 2017, Asztrológia | 0

Hogyan valósíthatod meg a céljaidat? Hogyan érheted le a legmerészebb vágyaidat? Mit tanít erről az égi tanító, a Szaturnusz bolygó?

Az előző bejegyzésben arról olvashattál, hogy hogyan jelöld ki a céljaidat az asztrológia segítségével. Javaslom, ha még nem tetted meg, olvasd el itt ezt a cikket, hogy alapot teremtsen a következő lépéshez, a célok megvalósításához!

 

A célt megvalósítható lépésekre bontom

Biztosan Te is hallottad már, hogy a hegyet is kövenként lehet elhordani. A Szaturnusz bolygó egyik legfontosabb útmutatása éppen ez: bontsd le lépésről lépésre azokat a célokat, amiket szeretnél elérni. Nem véletlenül a januári időszak a célok kijelölésének időszaka. Ekkor a Nap mögött, a Földről nézve a messzi univerzumban a Szaturnusz által uralt Bak csillagképe látszik. Gondolj csak erre a sziklákon ugrándozó, fürge állatra! Amikor felfelé halad a hegy teteje felé, minden egyes lépésével a következő sziklára koncentrál – éppen azt a lépést teszi meg, ami szükséges ahhoz, hogy eggyel közelebb kerüljön a hegy tetejéhez.

Ezt tanítja Neked is a Bak csillagképe. Fogalmazd meg, mondd ki, hirdesd ki a céljaidat és bonts le apró lépésekre!


Bízz, még akkor is, ha nem látod a célod felé vezető út minden egyes lépcsőfokát!


Ahogy az előző cikkben megfogalmaztam, a lényeg, hogy átérezd, milyen csodálatos lesz elérni a vágyott állapotot, érezd a hálával teli örömöt! Ezt követően pedig kezdj el cselekedni – tegyél meg minden nap valamit a célod elérése érdekében. Lépésről – lépésre. MA fejlődj, épülj, haladj az utadon!


Tervezd meg tudatosan a céljaidatTegyük fel, hogy eldöntötted, hogy minden nap megcsinálsz 10 fekvőtámaszt, hogy erősítsd a felsőtested. Egy hónap alatt ez 300 karhajlítást jelent. Egy év alatt 3.650-szer tervezel erőfeszítést tenni. Most talán azt mondod: „Te jó Ég! 3.650 egy évben!!! Na az aztán túl sok, ez biztos nem fog menni!” És már a célkijelöléskor el is veszítetted a bizalmad, az elköteleződésed. A figyelmedet fókuszáld arra minden nap, hogy azt a 10 fekvőtámaszt megcsináld! Légy jelen a pillanatban. Érezd, ahogy megfeszülnek az izmaid, ahogy a szíved egyre hevesebben ver. Bízz benne, minden nap kapsz hozzá elég erőt és kitartást, hogy az adott napi 10-est végigcsináld! Egyik nap és egyik pillanat sem tér vissza – élvezd ki az út minden percét!


Hidd el, ezek az apró lépések visznek el majd a legmerészebb álmaid megvalósulásáig!


Pontosan megtervezem

Itt légy nagyon gyakorlatias! A Szaturnusz nem az álmodozás bolygója, azt meghagyja a tenger istenének, a Neptunusznak. Itt terv kell. Fogalmazd meg, hogy mi lesz az a következő cselekedet, tett (hiszen a cselekvéseket jelző Mars bolygó nagyon jó barátságban van a Szaturnusszal) amit már ma megteszel a céljaid elérése érdekében!


A cél terv nélkül csak kívánság

Tegyük fel, hogy eldöntötted, hogy lefogysz egy pár kilót.
(A statisztikák szerint legtöbben a testünkkel kapcsolatosan fogadkozunk az új év kezdetén, de természetesen behelyettesíthetsz bármilyen más fogadalmat is!) Gondold végig, mi kell ehhez! Szélsőségesen táplálkozol? Mit tudsz tenni ezellen? Készülj fel rá! Vásárolj be egészséges ételeket, válogasd ki a recepteket, amiket el szeretnél készíteni! Válaszd ki azt a mozgásformát, amit élvezel, és szívesen eljársz majd rendszeresen edzeni!
Ha a kapcsolataidon szeretnél javítani, keress fel valakit, aki tud ebben segíteni Neked, egy terapeuta, egy csoport, ahol egy hiteles ember segítségével az a partner, szülő, főnök lehetsz, aki mindig is szerettél volna lenni.

Az elhatározás nagyon szép dolog, de nem elegendő – konkrét lépésekre lesz szükséged.r


A Szaturnusz bolygó, az égi tanító hatalmas ajándékokkal halmoz el, olyanokkal, amiket álmodni sem mernél. Csak légy koncepciózus és kitartó! A Szaturnusz az idő uraként sokszor éppen a kitartásunkat teszi próbára, így a következő bejegyzésben arról olvashatsz, hogyan maradj elszánt a céljaid mellett.

e

Legyen egy csodás éved!

e

Szeretettel, Dorci


Ha kíváncsi vagy, mit hoz számodra a következő év, ha szeretnél tudatosan felkészülni ez előtted álló időszakra, várlak az éves asztrológiai előrejelzésre, amire itt tudsz jelentkezni.

Follow Dorci:

Latest posts from

Leave a Reply